
به گزارش ایکنا، در مسابقات سراسری
قرآن کریم وزارت علوم که اردیبهشت ماه سال جاری به میزبانی کردستان برگزار شد، 14 دانشجو از دانشگاه صنعتی شریف حضور داشتند و در نهایت از این میان 10 دانشجو در پنج رشته حائز رتبه برتر شده و جواز حضور در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور را که قرار است شهریورماه به میزبانی تبریز برگزار شود، دریافت کردند.
بر این اساس علی جوکار در رشته معارف صحیفه سجادیه(رتبه سوم)، محمدامین حاجبرات در رشته احکام(رتبه سوم)، معارف صحیفه سجادیه، رضا مجیری در رشته حفظ ۵ جزء(رتبه دوم)،محمدامین نیکگفتار در رشته مداحی(رتبه سوم) از این دانشگاه در سیوهشتمین
جشنواره ملی قرآن دانشگاهیان کشور حضور خواهند داشت.
در ضمن گروه تواشیح شریف شامل سیدحسین جاسبی، امیرمحمود دهقانی، محمدحسین تاجمحمدی، علی مستأجران، مهدی نجاتبخش و حسین فرامرزی که حائز رتبه سوم مسابقات سراسری قرآن وزارت علوم شده بودند در سیوهشتمین جشنواره ملی قرآن دانشگاهیان حضور دارند.
انتهای پیام